Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Prospect
    Join Date
    Jul 2017
    City
    Edwardsville
    State
    Illinois
    Posts
    9

    No cruise control

    Got on bike yesterday and noticed cruise control would not come on when selected, no orange light in the Speedo. Checked to see if maybe lights were just out and cruise still worked, but no go. Then, I noticed the temperature on the info panel wasnít working either
    Checked that brake lights worked when activating front and rear brakes, all ok. Checked fuses, all ok.
    I guess next step would be to remove and disassemble switch housing and see if there is anything obviously wrong in there. Anyone ever do this? Any advice or suggestions? Thanks in advance....Tonebone

  2. #2
    Administrator Mojo's Avatar
    Join Date
    Dec 2013
    City
    Nashville,
    State
    Tennessee
    Posts
    6,552
    Have you recently done any mods like handlebars or removing outer fairing shell? Do you see any codes on the speedo?
    I could be an open wire somewhere grounding out or disconnected.
    2018 FLHXANV
    M8-107 l Stage 1 l Reinhart Slip Ons l 4 Point detach l 2021 CVO seat l ClearView Shield l Fairing wings l Fork deflectors
    Custom Dynamic Fr LED's l Halo headlight l Ciro tail & bag LED lights l Chrome forks & calipers l Chrome Enforcer wheel l
    115 Anniversary Chopped Tour Pak
    .l Chrome Controls l Painted inner Fairing l Boombox GTS-Boom l Speakers l Hard Lowers
    l Alarm, heated Kahuna grips.


  3. #3
    Prospect
    Join Date
    Jul 2017
    City
    Edwardsville
    State
    Illinois
    Posts
    9
    No recent work on the bike. Only codes were from where I had pulled the fuses and checked them, a UO 100 and 118 I believe. Not sure where else to go other than switch area, since I donít even get a light when I activate the switch. Thanks

  4. #4
    Prospect
    Join Date
    Jul 2017
    City
    Edwardsville
    State
    Illinois
    Posts
    9
    Read an old thread where the FP3 was causing the issue. Returned bike to original map, and cruise came back . He said Vance and Hines rewrote his canned Map and he reinstalled, and all was well. Guess I have to atleast try that. Guess Iím gonna out my original map back in and see what happens. Thanks

  5. #5
    Prospect
    Join Date
    Jul 2017
    City
    Edwardsville
    State
    Illinois
    Posts
    9
    Removed MAP from FP3 and cruise and temp gauge came back. Contacted VH customer service and they rewrote the MAP with fixes in it. Downloaded new MAP and everything is good.

  6. #6
    Administrator BillyBob's Avatar
    Join Date
    Jan 2012
    City
    Jackson
    State
    Mississippi
    Posts
    1,273
    Quote Originally Posted by Tonebone View Post
    Removed MAP from FP3 and cruise and temp gauge came back. Contacted VH customer service and they rewrote the MAP with fixes in it. Downloaded new MAP and everything is good.
    Good to hear it!

  7. #7
    Member SargeKaleta's Avatar
    Join Date
    Mar 2021
    City
    Plainfield
    State
    Illinois
    Posts
    27
    Quote Originally Posted by Tonebone View Post
    Removed MAP from FP3 and cruise and temp gauge came back. Contacted VH customer service and they rewrote the MAP with fixes in it. Downloaded new MAP and everything is good.
    The knowledge on the forum is amazing.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

    2021 Street Glide Special Billiard Red with the black out package.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •