Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Prospect
    Join Date
    Apr 2018
    City
    Marysville
    State
    California
    Posts
    2

    Angry 2015 street glide special did a handle bar swap and now won't start

    I think i screwed up my tbw - i turn on the ignition - i have head light - tail light - no display on infotainment system - no gauges moving - i hear the fuel pump - thats it ???? I just tore it all down again n reinstalled the handle bars etc- checked my connections etc ???

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2018
    City
    Warren
    State
    Massachusetts
    Posts
    116
    Check your fuses,did you pull the main fuse before the bar swap?

  3. #3
    Prospect
    Join Date
    Apr 2018
    City
    Marysville
    State
    California
    Posts
    2
    yep checked the fuses - all good - but no i didn't pull the main fuse.

  4. #4
    Member Dutchman17's Avatar
    Join Date
    Mar 2017
    City
    Cincinnati
    State
    Ohio
    Posts
    75
    I think that the switches on the handle bar go through the BCM ( body control module). Do your turn signals work, does starter engage when you to try to start the bike? If you have a service manual as well as volt/ohm meter you could possible troubleshoot to some degree. As far as the infotainment system goes did you try and power it up. I donít normally turn mine off and canít remember what happens if you do ( will it power back up when you turn bike on or if you have use the power on switch). Just my 2 cents worth.


    15 SGS Amber Whiskey; ThunderMax tuner; Ceramic True Duel headers; 4.5 inch RC Exhaust slip ons ;LED turn signals/ run lights; passenger backrest; one inch passenger and rider floorboard extensions;stage one air cleaner. 4 point docking system; air wing.




    Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    2015 SGS; Stage 1;
    1inch Floorboard and passenger extensions;
    Cycle Solutions Ceramic True Dual Head-pipes;
    ThunderMax Tuner;
    4.5 inch RC Exhaust slip-on mufflers;
    LED rear tail lights; LED front turn signals/ running lights

  5. #5
    Member West Coast Struttin's Avatar
    Join Date
    Mar 2016
    City
    Grants Pass
    State
    Oregon
    Posts
    95
    Check the mint green connector in the wiring harness. Dont need to remove bars or pull out the wiring. One of the 6 little pins in the male side could have been crushed when you pushed it back together if you were not very careful causing the malfunction. Also the wiring for the controls where it exits the pushbutton housing can get pinched and short out. Hope that helps .
    *West Coast Struttin's Ride *

    2015 SGS Pearl White (Moroccan Gold )
    Cobra True Dual Head Pipes
    V&H 450 Titans Muffs
    LRS 10" Windshield Cut to 9"
    HD Stealth luggage rack
    HD Backrest (Driver & Passenger)
    HD LED signals front & Rear
    Tour Pak & Lower Fairings
    12" LA Choppers Ape Hangers
    9MM ISIS eliminator

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •