Results 1 to 5 of 5

Thread: Amp issues

  1. #1

    Amp issues

    My amp decided to stop working. Arc Audio XDI 600.4. I have checked continuity on the fuses. They are good. I checked all power wires with a multi meter and get 12 v. Is there anything else I should check before I call it fried and buy a new one?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2014 FLHXS
    Tuning By FuelMoto via DynoJet Power Vision
    V&H Dresser Duals with CFR Mufflers
    SE Stage 1 with stock cover Blacked out
    HD Black Saddle Bag Guards
    HD Standard hight Sissybar
    HD Luggage Rack
    MeanCityCycles modded seat
    Custom Dynamics LED front and rear with Smoked Lenses
    HD Auxiliary Light Buckets with LED Daymaker Bulbs
    HD Daymaker Projector Headlight

  2. #2
    Founding Member TomA's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    City
    Battle Mountain
    State
    Nevada
    Posts
    1,599
    Had to replace my amp last month Arc moto 600.4. Mine would play then cut out and a minute later play again. Replaced it with a new one, I guess it's the price we pay for quality sound.


    2014 Mysterious Red Sunglo
    Stage 1 D&D Boss Fat Cat 2-1 exhaust FP3 tuner
    JW Speaker E2, Custom Dynamic running and tails, 8 plasma rods
    Soundz Customz level 5 Carbon Iron series, 5x7 lids
    Color matched inner fairing and King tour pack with lowers
    Fork fangs, Fairing deflectors, REDA bag bolts

  3. #3
    Administrator Spazz's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    City
    Reno
    State
    Nevada
    Posts
    2,119
    Can you wee the power LED lit up on the amp? If not... check your remote wire to ensure you have power to switch the amp on from the remote wire when the bike is in ON or ACC mode. You may have a blown fuse on the remote wire circuit

    2015 FLTRXS 120ST 'RAVEN'
    D&D Boss Boarzilla |TTS MasterTune | Chisel Extreme AC|Chrome Enforcer Wheels and Pulley
    Polished rotors|14" F47 Malo Bars|AN Deep Cut Grips and HD chrome levers | Chrome Sliders
    CD Dynamic Ringz LED's | Nasty Baggers Shift Linkage | Legacy Baggers Grill Medallions, Dash and Latch Custom Inserts
    Topshop 4.5" Bags. Side covers and CVO Minsiter Fender | Soundz Audio--SS4.100 amp, DSP, (4)Carbon 65's and (2)Iron 69.2s

    Owner- RENO BAGGER AUDIO

  4. #4
    Quote Originally Posted by Spazz View Post
    Can you wee the power LED lit up on the amp? If not... check your remote wire to ensure you have power to switch the amp on from the remote wire when the bike is in ON or ACC mode. You may have a blown fuse on the remote wire circuit
    I did that and had 12v.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    2014 FLHXS
    Tuning By FuelMoto via DynoJet Power Vision
    V&H Dresser Duals with CFR Mufflers
    SE Stage 1 with stock cover Blacked out
    HD Black Saddle Bag Guards
    HD Standard hight Sissybar
    HD Luggage Rack
    MeanCityCycles modded seat
    Custom Dynamics LED front and rear with Smoked Lenses
    HD Auxiliary Light Buckets with LED Daymaker Bulbs
    HD Daymaker Projector Headlight

  5. #5
    Administrator Spazz's Avatar
    Join Date
    Feb 2014
    City
    Reno
    State
    Nevada
    Posts
    2,119
    Quote Originally Posted by Bluebowtie View Post
    I did that and had 12v.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Then call it in...

    Sent from my SM-G975U using Tapatalk

    2015 FLTRXS 120ST 'RAVEN'
    D&D Boss Boarzilla |TTS MasterTune | Chisel Extreme AC|Chrome Enforcer Wheels and Pulley
    Polished rotors|14" F47 Malo Bars|AN Deep Cut Grips and HD chrome levers | Chrome Sliders
    CD Dynamic Ringz LED's | Nasty Baggers Shift Linkage | Legacy Baggers Grill Medallions, Dash and Latch Custom Inserts
    Topshop 4.5" Bags. Side covers and CVO Minsiter Fender | Soundz Audio--SS4.100 amp, DSP, (4)Carbon 65's and (2)Iron 69.2s

    Owner- RENO BAGGER AUDIO

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •